Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 07.11.2008, 13:37   #1019
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: ÜyeLerimizin ResimLeri. ( üye resimleri )

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

KKTC-İstanbul İşgal Altında isimli Mustafa Kemal'i canlandırdığım tiyatro oyunu öncesi oyuncularla. Ortadaki sarı bıyıklı benim

KKTC-Karadeniz Öğrenci Birliğinin yemeğinden önce.

KKTC-Satlık Dünya isimli tiyatro oyunu-gurbetçi oğlunun yolladığı parayla pavyon açan bir hacıyı canlandırıyorum-soldaki benim.

İzmir - ADD gençlik kollarının davetlisi olarak katıldığım bir etkinlik.

Kocaeli-Kartepe-- Siyaset akademisi kampı- Atatürk'ün son balosu Son vals ve Son zeybeğini canlandırıyorum.

Aynı kampda gala gecesi Gençlerle Sohbet esnasında-deneyimlerimizi paylaşıyoruz.

Bendende bu kadar

Geçmiş yıllardan hatırlayanlar varsa beni çok değiştiğimi söyleyebilirler haklılarda.... saçlarım vardı eskiden
Gardaş hani bir laf vardır aramızda söyleriz bazen,
"Sen neyimişin be abiii"
Aynen öyle,
Bu sosyal etkinliklerinden dolayı kutluyorum seni,
Ha bu arada aynı Atatürk'ede benzemişin.Tekrar kutlarım gardaş.