Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 08.11.2008, 21:23   #17
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: -->: Cinayet Zanlısı Yakalandı

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Avrupada 14 yasinda ki bir cocuk en gec 8 bucuk 9 gibi yatakta olur, o tür filmler saat 10`dan sonra baslar, katillerin mafyanin halk kahramani gibi gösterildigi filmler reyting ugruna toplumun gelecegi olan cocuklarin uyku saatinden önce gösteriliyor, daha akl-i kamil olmamis yürekler onlara imreniyor ve onlarin yaptigini yapiyor, biz yetiskinlerde böylelerini asacaksin, keseceksin diye fetvalar savuruyoruz. Bu bizim gelecegimiz ve gelecegimizi karartan diziler, filmler yayinlanmamali.
-öyle degil mi Polatim.
-Haklisin abi, kaldirilmali bu tür filmler.
Bazı şeylerin önmeni almayıp ondan sonrada şöyle, böyle diye ahlanıp sızlanırız,
Herşey baştan yapılmalı yani tahsilden başka eğitim aile içi eğitim çok önemli,
Daha 3-5 yaşındaki çocuğa babası "hele oğlum şu amcaya bir küfür et bakiyim" çocukta küfür edince kahkahayı basıp onu havaya zıplatıp tutarsa o çocuk büyüdüğünde ne yapacak ne uygulayack. Sanırım herşeye temelden başlamak lazım ama zor dostum ya gerçekten çok zor.