Konu: ASKER
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 09.11.2008, 21:24   #204
blue_-_magic
Yeni Yiğido

blue_-_magic - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

blue_-_magic Şuan blue_-_magic isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.11.2008 16:09

Tecrübe Puanı: 0 blue_-_magic FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: ASKER

arkadaşlar en sonunda bitti acemilik hiç böyle gır gır şamata bir acemilik dönemi beklemiyodum ama sivas gerçekten çok güzel bir şehir 1. bölük 3. takıma düşerseniz yaşadınız tahir, ibrahim, serkan, ziya, mustafa, "burhan köroğlu" (özellikle yazıyorum) gerçi terhisine 20 gün kaldı görüşürseniz çok manyak çok deli bir adam gülmekten yerlere yatarsanız 1 metre boyu var ama boyundan büyük işler yapıyo
şunuda söyliim sabahları paso mıntıka bide içlik birşeyler alın yanınıza yoksa titrersiniz
1-2 hafta içindede havan tepeye eğitimlere çıkarsınız 2 günde gece eğitimi var ayrı ayrı günlerde oluyo kendinizi sevdirin sizde onları seversiniz rütbesi olmayan usta askerlere komutanım çekmeyin bi yerleri kalkıyo orada zaten alışacaksınız gözlerinizi milletin kollarından ayıramayacaksınız rütbe varmı yokmu, en çok sinir olduğum şeyde filamalı araç geçerken esas duruşta beklemek oturuyo dahi olsan kalkıp esas duruş yani diyeceğim çok rahat edeceksiniz ben çokmu çok rahattım herkese hayırlı tezkereler
%80 batı ya gönderiyo
%20 doğu onların içindeyim toprakkale/van ama çok iyi yer olduğunu duydum yaw ben bu soğuktan kurtulamayacak mıyım?
blue_-_magic isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla