Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 12.11.2008, 16:52   #61
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1325 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: Cinayet Zanlısı Yakalandı

El bebek gül bebek beslemekle aile terbiyesi hakkında nasıl bir kurdun ki?
Aile terbiyesi el bebek gül bebek yetiştirmek midir?
Yuvada anasız babasız büyüen çocuklarsa nadiren yüksek makamlara gelir.O da maddi güçleri olmadıkları için gelemezler genelde.Aralarında yüksek hırs yapan varsa nadiren iyi yetişirler.Yuvada büyümek terbiyesiz büyümeye engel de değildir zaten.Yani efendi biri olması anormal değil.,

Bir çocuk düşün sabah annesiyle beraber evde.Annesi açıyor o ahlaksız sabah programalını,izdivaç programlarını.Sonra akşam oluyor babası geliyor açıyor Vadi'yi,onun omadığı günlerde yine resil dizilerden birini onu izliyor.Sen bu çocuğktan başarı bekleyemezsin,ilgi bekleyemezsin,sosyallik bekleyemezsin.Neden TV yüzünden işte.

Daha geçen gün bir öğrencimin velisi geldi.Hocam dedi bilgisayrın başından kaldıramıyorum.Sürekli Kurtlar Vadisini tekrar bölümü izleyip duruyor.kalk olum ders çalış dediğimde beni tersliyor,hatta bir keresinde de bana vurdu dedi ve ağlamaya başaldı.Bunu yapan 6.sınıf öğrencisi.Sınavımdan da aldığı not 12.Bunun gibi bir sürü örnek var.ben hepsini gayet iyi görüyorum.