-->: Kürt Sorunu Varmi?
Yıl 1938,ABD devlet matbaası bir atlas hazırlatıyor ve dünya haritasında "kurdistan" diye bir ülke var.Dikkat edin yıl 1938.
Ve bugün..Durum ortada.neyin mücadelesini verdiklerini bilmeyen insanlar guruhu.
Kürt sorunu diye bir şey düşünmüyorum ben.Bu ülkede illa bir sorun varsa o da Türk sorunudur.
Benden elektirğin,suyun,benzinin,gazı n katmerli vergisiyle almayı bilen devlet,bu imkanları günaydoğuda hemen hemen ücretsiz sağlamakta.Diyarbakır'da bilmem ne ağayla bilmem ne ağa çocuk yapma yarışına giriyor.Biri doğuruyor 30 tane diğeri 40 tane.Sonra bunlara hastahane gidecekmiş,okul gidecekmiş gel vergisini benden al.Yok be sen de!
Güneydoğuda olan toprkaların hiçbiri bende yok.
Benim eniştem ihtiyacı olduğu halde yalvar yakar yeşil kart alamadı.Sonra borç buldu etti,prim ödedi sağlık karnesi aldı.Oralarda ciple gezenlere yeşil kartı ekmek dağıtır gibi yeşil kart dağıtıyor.Van'ın yüzde 70 i yeşil kartlı.
Ve bunun gibi pek çok örnek.Eğer bu ülkede illa negatif bir ayrımcılık var deniyorsa o ayrım bana yapılyor kimse de kusura bakmasın!