Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 17.11.2008, 14:04   #28
58_SEMİH_58
Usta Yiğido

58_SEMİH_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58_SEMİH_58 Şuan 58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.10.2014 22:26

Tecrübe Puanı: 799 58_SEMİH_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Hadi Bİraz Gülelim... :)

bir gün 3 deli yürüyromus..3ündede kusur warmıs biri kel biri sakat dieri ise kör müs yolda gezerken gezerken birden yanlarından bmw geçmis kel demiski ayy saclarım bozuldu sakat demiski bn simdi yakalarım o haylazı kör de demiski mreak etmeyin bn plaka yı aldım demis..

temel birgün dursunlu konuşuyorlarmış.Temel demişki dursuna bizum Fadime kilo vemek içun at bineyi eeeee demiş dursun sonuç ne oldu nolacak at 5 kilo verdi...

Öğretmen derste Ali'ye sorar: - İngiltere nerededir? Ali: - Bilmiyorum, öğretmenim. Öğretmen: - Git evdekilere sor, yarın tekrar soracağım. Ali eve gelir ve babasına sorar. Babasi: - Tam olarak bende bilmiyorum nerde diye, ama çok uzakta olamaz, çünkü bizim şirkette bir tane İngiliz calışıyor, işe yürüyerek geliyor.

Öğretmen derste herkese teker teker büyüyünce ne olacaklarını soruyormuş. Sırayla sorarken sıra bizim İsmet'e gelir. Öğretmen: - İsmet büyüyünce ne olmak istiyorsun? İsmet: - Doktor, ressam ya da cam temizlikçisi. Öğretmen: - En çok hangisini olmak istiyorsun? İsmet: - Önemi yok, hepsinde de çıplak kadın göreceğim.

Küçük Ali okula başladığından beri her gün ögretmeni Aysel hanıma gidip, - "Öğretmenim beni yanlış sınıfa koydunuz, benim yerim birinci sınıf değil, ablam üçüncü sinifta ama ben en az onun kadar akıllıyım, hiç olmazsa beni üçüncü sınıfa alın." diye şikayet edermiş. Bundan sıkılan Aysel ögretmen bir gün Ali'yi kaptığı gibi okul müdürüne çıkmış ve olayı anlatmış. Okul müdürü: - "Peki" demiş, "Bu çocugu bir imtihan edelim, yeri üçüncü sınıfsa o sınıfa koyalım" ve baslamış sorgulamaya, - Iki kere iki? - Ali hemen "Dört" demiş, - "Sekiz kere dokuz?" Ali hemen -"Yetmis iki demis, -"Kaç mevsim var?" Ali hemen -"Dört" demis. Bu sirada Aysel hocada - "Müsaade ederseniz bir kaç soruda ben sorayim" demis ve sormus: - "Söyle bakalim Ali, ineklerde dört tane ama bende iki tane var, bu nedir?" Ali hemen -"Ayak" demis, Aysel hoca sormuş -"Peki senin pantolonunda olupta benim pantolonumda olmayan şey nedir?" Ali hemen yanitlamis -"Cep". Bunun üzerine Aysel hoca dönmüs müdüre, -"Üçe koyalım hocam" diyecekken Müdür, Aysel hocanin sözünü kesmiş, -"Hocam, bu çocugu üçe degil beşinci sınıfa koyalım, zira son iki suale ben doğru cevap veremedim"
Geride
Ne
Kaldıgına
Bakalım...
58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla