Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 24.11.2008, 21:16   #41
albina58
Usta Yiğido

albina58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

albina58 Şuan albina58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.08.2016 20:40

Tecrübe Puanı: 836 albina58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Ülkemizde Kriz Var Mı ?

Alıntı:
Nazligül Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bakin beyfendi siz 8 - 9 senedir gecen krizden bahsediyorsunuz burda.
Oysa ben Dünya'ca 3 - 4 ay icerisinden gelisen krizden bahsediyorum. Ayriyetden bu alisilmis bir durum olmasi gerekiyor sizin icin artik. Birde lütfen düsünün 8 - 9 senedir o kadar is yerleri kapaniyor diyorsunuz. Peki neden halen o kadar calisan insanlar var Türkiyede? Her sene 200.000 - 300.000 isci cikarilsa bunun yanina yeni gelen issizlerde eklenmis olsa, sizin hesaba göre 10 - 15 Milyon yeni issiz olmasi gerekir.
Bu hesabi yaparken, sizin hesaba göre isci cikarma varken hic kimse yeni isci almaz.
Yok bacım sen rahat ol,
Bizim ülkemizde kriz felan yok,zira koskoca Almanya'yı vurduğu halde bizi etkilemedi elhamdürillah,hep bu kendini bilmez(ben dahil) birkaç kişinin 9-10 aydır ileri geri konuşmasından kaynaklanmaktadır.
Ülkemizde kasım 20 itibariyle sadece 11 milyon işsiz vatandaşımız bulunmaktadır.Hele şu vergi affı felan gibi konularda,birazda IMF ile anlaşmalardan üçbeş kuruş gelirse çok şükür önümüzdeki seçimleri atlatırız.Ondan sonrası Allah kerim.