Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 24.11.2008, 22:24   #56
Nazligül
Yiğido

Nazligül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nazligül Şuan Nazligül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.04.2009 10:10

Tecrübe Puanı: 773 Nazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: Ülkemizde Kriz Var Mı ?

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ben sizin ne yapmaya çalıştığınızı neyin reklamını yapmaya çalıştığınızı anlamış değilim.
Benim anladığım;
Sürünmeye devam edin halinizden şikayet etmeyin diyorsunuz
Emekli maaşına ve çalışanın ücretine yılda yüzde 4,5 zamma göbek atın doğalgaza gelen bir yılda yüzde 82 zamma ses çıkarmayın kuzu kuzu suzun.Yada yakmayın soğukta oturun.
Yolsuzluklara ses çıkarmayın Allah bizede verir deyip susun,
Önce 105 dolarmış şimdi 200 euroymuş ne güzel savunma, o zamanki 105 dolar şimdiki 200 eurodan daha çok bereketliydi,
Kaşıkla verip kepçeyle alan bir sistem ne güzel ne mutlu bize...
Ülkede ne var ne yok satılsın ses çıkarmayın gerçi şimdide bişe kalamdı satacak nasıl olsa IMF miz var ne derse sözünden çıkmıyoruz bize yine kredi verir tabi.
Ben burda birseyin reklamini yapmiyorum. Siz halen inat ediyor ve benim asil söylemek istedigimi kendinize göre yorumluyorsunuz. Sizin kriziniz dünya global krizden kanyaklanmiyor. Bunu halen anlayamadinizmi???
Yani bunu bu kadar söylememe ragmen halen siz kendinize göre benim yazdiklarimi yorumluyorsunuz.
Dünya gerceklerini görün artik.

Hatirlanmak gönül dagindaki Gül kadar güzelse
Unutulmak hüzün dagindaki diken kadar acidir.

Nazligül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla