Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 25.11.2008, 14:56   #176
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4582 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt
Standart Cevap: Çok Gezen mi Bilir? Çok Okuyan mı?

Alıntı:
dark_yamtar58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sandallı gardaş sen sadece kafadan atma Mani dediğin komik lafları sıralıyorsun.Sen bu işi bilmiyorsun gibi.

Valla manileriniz çok komik devam edin arasıra göz atıyorum.
Böyle bir tartismanin icine girmek istemem ama benim isi bilip bilmedigime sen karar veremezsin. Ben neyi bilip bilmedigimi cok iyi biliyorum. Ayrica kafadan atma dedigin seyler mani degildir. Siir veya deyis diyebilirsin, ayrica cok büyük bir yetenek ve bilgi ister eger o kadar basitse buyur bu aksam iki dörtlükte sen yaz ve yetenegini göster. Üc harf oyununa yada alttakini bir yere yolla isine benzemez. Ayrica kusura bakma bilip bilmedigim önemli degil ama kücük düsürülmeyi hic haketmedigimi düsünüyorum. Lütfen söyledigin seyleri iyi düsün. Ben ozanlar formatinda yaziyorum eger türk halk müzigi ezgilerini ve sözlerini bilirseniz benim yazdiklarimin mani olmadigini da anlarsiniz. Üstelik mani bile olsa hakaret etmeye ve kücük düsürmeye ne gerek var. Sizin yaptiginizin aynisini yapmayacagim. Simdi bende sizin yazdiklariniza mi hakaret etmeliyim?