Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 28.11.2008, 17:00   #78
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2233 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Ülkemizde Kriz Var Mı ?

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Milletin başka derdi kalamdıda sırf kriz çıksın diye yayın yapıyor huzurlu rahat ortam batıyor demekki onlara, sırf kriz çıksın diye böyle neler yayınlıyorlar demek, başka dertleri kalmadı, sana bunu inandıran ne anlamadım, aynı zamanda meraklandımda, Senin resmi web sayfası dediğin nedirki elbette "ayranım kara demez " kimse. Sırf onun ve yanlı medyanın etksinde kalmışın sen. Ben 20 yıllık esnafım seva hanım. Neyin iyi gittiğini neyin kötü gittiğini çok iyi bilen bir insanım bunu bire bir yaşıyorum. Lütfen taraftarı olduğun bir iktidar olabilir ama gerçekler ordata ne kadar sakalrsan sakla tezgah altından çıkar gerçekler boşver şimdi burada bana hikaye anlatmayın lütfen. Çevremde kapanan işyerleri kiralık satılık dükkanları görünce kahroluyorum bu sadece beni değil 70 milyonu ilgilendiriyor siz neden kendinizi bunun dışında tutuyorsunuz buda ayrı bir konu tabiki.
Milletin kriz derdi yok Medya ise evet aynen söylediğiniz gibi sırf kriz çıksın diye yayın yapıyorlar. Medyanın derdi milletin huzurunu kaçırmak başka dertleri olamazki onların küresel kriz çıkalı bir ay olmuş oda üstelik finanas sektöründe başka sektörlerdede değil bizim medya bizim ülkemizde bütün sektörlerde kriz var diye zorla memleketi krize sokacaklar.Devlete güvenmeyeceksinde bu medyayamı güveneceksiniz.
Ekonomi sadece BORSA ve DÖVİZ değil heralde
Medya bu yayınlara devam ettikçe insanlar alışveriş yapmaz alışveriş olmayıncada esnaf nakit sıkıntısı çeker.
Ben Cimbom taraftarıyım.
AKP iktidarında elbetteki iyi şeyler yapıldı TÜRKİYE iyi yolda Eğitim Sağlık vb.
Hikaye anlatmıyorum elbetteki açılan kapanan işyerleri olacak elbetteki kiralık satılık işyerleri yada dükkanlar olacak bunlar gerçek ülkede kriz olursa elbetteki sizde bende etkileniriz etkilenmemek içinde bu MEDYA nın kriz tellalığının önüne geçilmesi lazım eş dost akraba ve çevreye alışverişleriniz yine aynı şekilde devam etsin diye telkinlerde bulunulması lazım

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla