Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Türk kimdir Sorusuna En güzel Cevaplar
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 03.12.2008, 11:32   #29
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR
 
dark_yamtar58 Şuan dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
3D Car Driver Champion! Ancient Battle Champion! Basketball Rally Champion! BMX Stunts Champion! Clay Pigeon Shooter Champion! Counter-Strike Champion! Early Man Wars Champion! Ice Racer Champion! Lord Cannonball 2 Champion! Roulette Champion! Yeti Sports 9 - Final Spit Champion!
Üyelik Tarihi: 13.04.2008
Mesajlar: 3.391
Tecrübe Puanı: 0 dark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Türk kimdir Sorusuna En güzel Cevaplar

Aşağı bir Çadır topluluğunu (Ne olduğu belli olmayan) Türk'ün yanına yükseltmeye çalışıyorlar. Bunlar nerede adam yerine konmuşlar ki, burada adam yerine koyalım? kürtler Suriye'de mi adamlar, İran'da mı? ABD olmasa Irak'ta da adam yerine koyan yoktu. Dedim ya 'Türkiye garip bir ülke'.. Ben, bir arabın kendisini parçalarcasına 'kürtler kardeşimiz' diye yırtındığını ve bu yolda kendi ırkdaşlarını karşısına aldığını ne duydum, ne de gördüm. Hiç bir arap, 'arap-kürt kardeştir, ayrım yapan kalleştir' diye sokaklarda bağırmaz. Ne diye bağırsın? kürt'ü II. sınıf hatta III. sınıf vatandaş olark görür. Ama Türkiye'de öyle mi? Bu soysuzluk devam ederse Atatürk Türkiyesi'nde Türkler II. plana itilecek. Hatta itilmiş durumda.. Türk'ü II. plana atan, Türk'e bu durumu reva görenlere son sözümüz şudur ki; Türk ırkının laneti üstünüze olsun beyler!

İnadına Türküz, Türkçüyüz.. Batıcı değil, medeniyetçi.. İnadına Atatürkçüyüz...
dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla