Alıntı:
kasparix Nickli Üyeden Al?nt?
ülkede krız su derece bu derece diye atıp tutanlar allah rızası iiçn sofralarında kaç çeşit yediklerini yazsınlar....su kriz ortamında..biz sadece kriz tellalıyız...okadar yazmısınız bakın bende yazdım birinizde çıksın desin ki biz sivaslılar TÜrkiye vatandasları olarak aile birey fert öğrenci memr işsiz .....olarak krize nasıl karsı dururuz nasıl asarız..anca tellallğını yapın....yada yüzde beşlik enseli kısımdan deyin geçin....ben 5 gün babamn evinde rahtsam 360 gün bu memlekt iiçn gayret ediyorum...bu konuda oturduğu yerden kımse kımseye atıfda bulunmasın...ya çözüm sunusun yada sussun tellallık yapıp milletin az olan ii moralinin daah da bozmasın bnce...
|
Genç kardeşim,
Ne yapsın halk sofrasında zeytin, peynir ekmektemi yemesin, gerçi onlarda lüks tüketime sokuldu ama, bari soğan ekmek yemesine mani olmayın onuda çok görmeyin,
Arjantinde halk aylık et tüketimim bilmem kaç kilodan kaç kiloya düştü diye ülkede yürüyüş gösteri yaparken sen tutmuş neyden bahsediyorsun.?
Krize elbetteki çözüm üretmek gerek görüş belirtmek gerek... Ancak bir iktidarımız varki, evlere şenlik, kimseyi takmıyor her şeyi ben bilirim diyor, hak isteyeni suçlu görüyor, "al ananı git lan" diyor. Bakana derdini anlatanı korumalar ağzını gözünü kapatarak oradan uzaklaştırıyor,
Amacımız elbetteki moral bozmak değil, yalanlanan şeyin var olduğunu, saklamanın bir çare olmadığı, eğer söz konusu vatan ise milli bir birlik oluşturmak,
yönetimin yapması gereken kimseyi tanımamak değil,
ya çareler üretecek yada yapamıyorsa,
Muhalefetini, sendikasını, odalarını, kuruluşlarını bir araya getirip ortak bir çözüm üretilmesini sağlamaktır, var yada yok demek kimseye birşey kazandırmaz çünkü hepimiz aynı gemideyiz battığımız zaman hep birlikte denizin dibinde buluruz kendimizi... Geminin su almasını susmakla, gizlemekle batmasını önleyemezsiniz!!!