Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 14.12.2008, 00:44   #153
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2231 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Ülkemizde Kriz Var Mı ?

Alıntı:
yerliturkuaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Merak ediyorum AKP'den herhangi bir para alıyormusun bu kadar görmezlikten geliyorsun....

Ocak ayında otomobil ihracatı %85 iken şuan tam tamına büyük bir gerileme var %70 şimdi sen buna uydurma diyeceksin eee bende bu durumda sana ne diyebilirmki sadece diyebileceğim at gözlüklerinizi çıkartın ve önümüze bir ekonomik program koyum bu program dışa bağımlılığı azaltsın... Atam'ız yaptı Osman'lının borçlarını kappattı o zamanın maaşıyla bir öğretmen bir daire alıyordu eyyy bazılar çıkarsın AT GÖZLÜKLERİNİ....

AKP herhangi bir para almıyorum Türkiye de kriz yok Türkiye de kriz tellallığı var krizden çıkar umanlar var zorla krize sokmak isteyenler var kriz bahane ederek işçi çıkartanlar var
Uydurma demiyorum hangi resmi siteden aldınızsa bana site adresini verirseniz bakarım niye yalan diyeyim ki
Atamız Osmanlının hangi borcunu kapatmış. Bir maaşla bir daire alınan tarih hangi tarih miş öğrenelim TOKİ şimdi asgari ücretlilere ev veriyor

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla