Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 14.12.2008, 13:13   #160
haticeözlü
Tecrübeli Yiğido

haticeözlü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

haticeözlü Şuan haticeözlü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.06.2011 07:59

Tecrübe Puanı: 684 haticeözlü FAZLA SÖZE GEREK YOKhaticeözlü FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Ülkemizde Kriz Var Mı ?

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
1950 YTL maaş giriyor eve 850 YTL si masraflara kaldı 1100 YTL onu tasarruf ediyorsunuzdur.
Okul masrafları kitaplar devletten aldığınız defter oda yılda bir kez
Kredi kartları onlarıda kullanıp borçlandınız ise karşılığında mal edinmişinizdir.
Mutlaka ki hepimiz çok şükür demeliyiz
Asgari ücretle ev geçindirenlerde varsa bu ülkede mutlaka var çok şükür halimize
Ülkemizde kriz yok kriz tellalığı var zorla ülkemizi krize sürüklemek isteyenler var
bir kez daha düşündüm buna göre AYAĞIMIZI YORGANIMIZA GÖRE UZATMALIYIZ.
seva arkadaşım durum senin düşündüğün kadar basit değil.tasarruf demişsin ne tasarrufu güzel kardeşim ben her ay birdaha ki aya borçlu geçiyorum.
okul masrafı senin sandığın gibi devletin verdiği(allah razı olsun)kitaplardan ibaret değil.devletin verdiği kitaplara hiç baktın mı bilmiyorum ama çok yetersiz.içlerin de bilgi denen hiç bir şey yok.e o zaman ne oluyo öğretmenler kaynak kitap istiyo.test dergileri istiyo.onlarda yetmiyo kursa gönderiyorum çocuklarımı.iki çocuğumun günlük okul masrafı 10 ytl.(ek masraflar hariç.)sonra okul aydatı,her ay ödenen fotokopi parası,devletin ödeyemediği elektirik,su,yakıt paralarınında biz velilerden alındığını biliyomusun.ben 2 yıldır okula 20+20=40ytl den bilgisayar parası ödüyorum.ortada bilgisayar yok.bu senede istiyolar vermedim vermiycemde.daha neler neler.devlet bana ayrıyetten işte yemem için yemek parası vermiyo.benim günlük yemek masrafım 3 ytl.kredi kartlarımı genelde büyük market alışverişlerinde kullanıyorum.oda bir daha ki aya devrediyo.
yani anlıycan güzel kardeşim ne kadar sıksakta birikim yapamıyoruz.
ama ben de umutluyum.bugünler geçecek.insanlar gülmeye başlayacak.eminim güzel günlerde gelecek.