Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt?
Ne yani doğalgaz kömürden ucuz diye ,kömürün fiyatına gelene kadar zam yapmak mübahtır mı diyorsun? 
1 yıl öncesine kadar evime iki ayda bir 40-50 ytl elektrik geliyordu.Şimdi ayda bir fatura geliyor ve 50 ytl'den aşağı faturam gelmiyor.Geçen seneden bu yana benim evimde değişen hiç bir şey yok.EEE o zaman elektriğe yüzde yüz zam gelmiş demek ki.
Kriz yok demek saçmalıktır.Ameraika'nın fırtınavari etkilendiği krizden Türkiye gibi ekonomisi dışa bağımlı bir ülkenin etkilenmediğini söylemek son derece komiktir.
|
Yaptıgınız hesap yanlış diye yazdım kömürün fiyatı ile ilgisi yok sonra niye zam yapılsın ki klim ister zam yapmayı ki
Eelektrik faturaları yine iki ayda bir geliyor ne kadar harcarsan okadar ödüyorsun şimdi değiştimi kömür faturaları size her aymı gelmeye başladı
Kriz yok saçmalığına ben devam ediyorum sizde kriz var saçmalığına devam edin ben kriz yok dediğim için kriz yok olmaz siz kriz var dediğiniz için kriz var olmaz takmayın saçmalıklara devam edin
Türkiye ekonomisi dışa bağımlı da ddiğer ülkelerin ekonomileri içe mi bağlı saçmalıklara devam edin üzerinede komiklik ekleyin iyi gider
Türkiye de kriz yoktur Türkiye de kriz tellallığı vardır Kriz bahanesi ile işçileri işten çıkaranlar var kriz bahanesi ile devletten ne koparırız var saçmalık ve komikliklere devam edin
Nekdar meraklsınız Türkiye dışa bağımlı Türkiye nagımsız değil Türkiye yi başkaları yönetiyor devam komiklik ve saçmalıklara