Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 17.12.2008, 01:04   #243
seva
Usta Yiğido
 
seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Üyelik Tarihi: 04.02.2008
Yaş: 41
Mesajlar: 15.375
Tecrübe Puanı: 2231 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Ülkemizde Kriz Var Mı ?

Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ögretmen atamaları hakkında en ufak bir bilginiz yok ama bu konuda bu kadar iddalı yorum yapabılıyorsunuz öncelıkle sizı bu konuda ki öz güvenıniz için kutluyorum. Bilmediğiniz noktaya gelecek olursak kpss forumlarımda okul tercihlerini yaptıktan sonra 21. tercih i işaretlersen devlet senı otomotık olarak boşta bir okula atar köy okulu yada nerede ögretmen acıgı varsa atar. yani diyeceğim şu ki ögretmenlerin hemen hemen hepside bu 21. şıkkı işaretler ama atamaları olmaz bilmem anlata bıldımmı ? yoksa kpss kurslarında bu kadar ögretmen adayı olmaz.
,Öğretmen olmak için..

Kamu Personel Seçme Sınavına katılan ve bu sınavlarda Bakanlıkça belirlenen taban puan ve üzerinde puan alanlar arasından gerekli diğer şartları da taşımaları kaydıyla öğretmenliğe atanırlar.


Öğretmenliğe atanma isteğinde bulunacaklar başvurularını, kılavuzda belirtilen yerlere usulüne uygun olarak yaparlar. Bu kapsamda yapılmayan veya posta ile yapılan başvurular değerlendirmeye alınmaz.
Öğretmenlik için Yönetmelikte belirtilen genel ve özel şartları taşıyanların başvuruları kabul edilir.

İl millî eğitim müdürlükleri bu öğretmenlerin görev yerlerini atama kararnamelerinde belirtilen atama çeşitlerini esas alarak alanlarında ihtiyaç bulunan eğitim kurumları olacak şekilde en geç on gün içinde belirler.


Yer değiştirme suretiyle atama isteğinde bulunan öğretmenlerin atamaları, alanlarındaki norm kadro açığı ve hizmet puanı üstünlüğüne göre yapılacak sıralamaya bağlı olarak yapılır.

.Kimlerin il içinde ve il dışına yer değiştirme suretiyle atama isteğinde bulunabileceği. 2.başvuru yeri.
3.Başvuru süresi.
4.Başvuruda istenecek belgeler.
5.Yer değiştirme suretiyle atamaya ilişkin diğer hususlar.


Öğretmenler başvurularını, bu kılavuz eki takvimde belirtilen süreler içinde ve belirtilen yerlere yaparlar. Bu kapsamda yapılmayan veya posta ile yapılan başvurular değerlendirmeye alınmaz.
Aynı eğitim kurumunu tercih edenlerin durumu ne olacak?
Aynı eğitim kurumunu tercih edenlerden hizmet puanı en fazla olandan başlanarak gerçekleştirilecek. Öğretmenlerin hizmet puanının eşit olması hâlinde; öğretmenlikte önce göreve başlayana, bunun da eşit olması durumunda kur'a yoluna başvurulur.


Bu saydıklarıma göre öğretmenlerin tercih hakları olduğunu gösteriyor...
__________________
Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle,
Hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle.


[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]


CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla