Alıntı:
TeqTaBaNCa Nickli Üyeden Al?nt?
insanda ar namus kaLmadıktan Sonra ekonomik durumu ne kadar iyi oLurSa oLsun yine cocukLar sokakLara atıLır ...Bunun 3 cocuk yapmakLa aLakası yoq...Bunun evLilik dıŞı birLeşmeyLe hayasız namussuz Zevk düşkünü insanLarLa aLakası var..insan demek ne kadar doğruySa.
|
Doğum oranlarının artırmak için maddi destek sağlanan, çocuk bakımı için maaş bağlanan Avrupayı düşününce, sanırım en çokta bu bebek özrü hak ediyor. Ne dersiniz?
Konuyu açan arkadaşımın yukarıdaki sözlerine istinaden bu yorumda bulundum, tektabanca,
Elbetteki insanlığın onuru ar, namus, dünyada insan onlar için yaşar, buna uymayanlarda var elbetteki, ancak ekonomik nedenlerden dolayı, günah diye önlemeyi reddedip Allah ne verdiyse devam edenlerin çoğunluk olduğu bir memlekette yaşıyoruz,
Sen hiç duymadınmı bakamıyorum gücüm yetmiyor deyip not yazıp cami avlularına,parklara, hastanelere bırakılan bebekleri. Bakamıyorum diye çocukarını satan aileleri sonrada pişman olup geriye almak isteyenleri adliyelik olduklarını hiç duymadın hiç okumadınmı? Yoksa farklı farklı bir ülkedemi yasiyorsun?