Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 20.12.2008, 10:28   #60
TeqTaBaNCa
Yiğido

TeqTaBaNCa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

TeqTaBaNCa Şuan TeqTaBaNCa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.02.2010 17:47

Tecrübe Puanı: 620 TeqTaBaNCa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ÖZÜR DILEMIYORUZ

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ben iki taraftan da değilim. Ne özür diliyorum ne özür dilemiyorum ama yaptığım önemli bir şey var o da; Ermeni veya Kürt lafını duyunca kırmızı görmüş boğa gibi saldırmamak. Bu sözümün küçük bir kısmı sana ithaf genelini o hurra ayaklanan ırkçı faşist zihniyete ithaf ediyorum.

Şu melekette yeri geldiğinde bu meseleleri insan gibi oturup konuşabilmeliyiz. Bunu engellemeye çalışanlar farkında olarak veya olmayarak bu toprakların yüksek medeniyetine zarar vermiş olur.

Konuyu ne kadar budaklaştırıp aslından uzaklaştırdığını farketmen için metni bir daha yazıyorum. Herkes cephe almadan önce önce özür dileyenlerin ne dediğine bir baksın:"1915'te Osmanlı Ermenileri'nin maruz kaldığı Büyük Felâket'e duyarsız kalınmasını, bunun inkâr edilmesini vicdanım kabul etmiyor. Bu adaletsizliği reddediyor, kendi payıma Ermeni kardeşlerimin duygu ve acılarını paylaşıyor, onlardan özür diliyorum."
Kimseden birşey istenmiyor burada. 1915 olaylarını böyle yorumlayıp, kendi paylarına özür dilediklerini belirten insanlar var. Buna kim ne diyebilir. Başka bir grup da çıkıp; bizde özür dilemiyorz desin, diyor ama kimseyi Ermenici, hain ilan etmeden!

iKi taraftanda değiLim derken sanKi yabanCı oLduğun iki ayrı miLLetten bahseder gibisin...Sen MiLletini bir tarafa ermeniLeri bir tarafa koyyorsun benim tarafım - onLarın tarafı diyemiyorsun...SanKi başka miLLettensin ve türkLerLe ermeniLer araSında ki bu oLaya karışmıyorsun tarafsız kaLıyorsun bu çok saçma ...anLamıyorum Türküm diyen damarLarında türk kanı taŞıyan bi insan nasıL oLurda ermeniLer gibi bi miLLetten özür diLemeyi düşünebiLir...NasıL oLurDa ermeniLerLe türkLeri aynı kefeye koyup iki tarafada tarafsızLığını iLan eder.!!!

EL Öperek Tarikat Adamı yaLakaLık ederekTe siyaset adamı oLanLara inat Adamın Adamı değiL! Davamızın Adamıyız
TeqTaBaNCa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla