20.12.2008, 11:03
|
|
Yiğido
TeqTaBaNCa Şuan
Son Aktivite: 21.02.2010 17:47
Tecrübe Puanı: 622 
|
Cevap: Senden özür diliyoruz
Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt?
Doğum oranlarının artırmak için maddi destek sağlanan, çocuk bakımı için maaş bağlanan Avrupayı düşününce, sanırım en çokta bu bebek özrü hak ediyor. Ne dersiniz?
Konuyu açan arkadaşımın yukarıdaki sözlerine istinaden bu yorumda bulundum, tektabanca,
Elbetteki insanlığın onuru ar, namus, dünyada insan onlar için yaşar, buna uymayanlarda var elbetteki, ancak ekonomik nedenlerden dolayı, günah diye önlemeyi reddedip Allah ne verdiyse devam edenlerin çoğunluk olduğu bir memlekette yaşıyoruz,
Sen hiç duymadınmı bakamıyorum gücüm yetmiyor deyip not yazıp cami avlularına,parklara, hastanelere bırakılan bebekleri. Bakamıyorum diye çocukarını satan aileleri sonrada pişman olup geriye almak isteyenleri adliyelik olduklarını hiç duymadın hiç okumadınmı? Yoksa farklı farklı bir ülkedemi yasiyorsun?
|
Bakamayacağını düŞünen kişiLer Çocuk yapmasınLar....Hangi siyasi görüşü savunduğunuzu biLmiyorum ama tarafsız oLusanız başbakanın herkes çocuk yapsın zengin fakir ne olursanız olun çocuk yapın demek istemediğini anlarsınız...Ben akpLi değiLim Sadece biraz mantıkLı düşünüyorum...Bu devirde Çocuk bakmanın zor oLduğunu çocukLar biLe biLirken başbakanın herkes çoçuk yapsın demek istediğini nasıL düşünebiLirSiniz...BakabiLecek durumda oLanLar bencede en az 3 çocuk yapmaLıLar....Ben Siteye yeni üye oLdum dikkat ettim konu ne oLursa oLsun bir şekiLde DevLete bağLanıLıyor sonu Ve akp ye yükLeniLiyor...Ekonomik kriz konusu aÇıLmıŞ akp nin yaptığı atamaLardan söz ediLiyor...TerkediLmiş çocuk konusu aÇıLıyor akp ye yükLeniLiyor...Burası siyasi bir arena değiL gidin tepkinizi sandıkLarda gösterin...Zevk ve şevket iÇin birLeşip onun ürünü oLan bebecikLeri terkeden ahLaksızLardan hiç bahsetmeden direk başbakana yada siyasi bi görüşe yükLenmek haksızLık..
|
|