Alıntı:
TeqTaBaNCa Nickli Üyeden Al?nt?
Bakamayacağını düŞünen kişiLer Çocuk yapmasınLar....Hangi siyasi görüşü savunduğunuzu biLmiyorum ama tarafsız oLusanız başbakanın herkes çocuk yapsın zengin fakir ne olursanız olun çocuk yapın demek istemediğini anlarsınız...Ben akpLi değiLim Sadece biraz mantıkLı düşünüyorum...Bu devirde Çocuk bakmanın zor oLduğunu çocukLar biLe biLirken başbakanın herkes çoçuk yapsın demek istediğini nasıL düşünebiLirSiniz...BakabiLecek durumda oLanLar bencede en az 3 çocuk yapmaLıLar....Ben Siteye yeni üye oLdum dikkat ettim konu ne oLursa oLsun bir şekiLde DevLete bağLanıLıyor sonu Ve akp ye yükLeniLiyor...Ekonomik kriz konusu aÇıLmıŞ akp nin yaptığı atamaLardan söz ediLiyor...TerkediLmiş çocuk konusu aÇıLıyor akp ye yükLeniLiyor...Burası siyasi bir arena değiL gidin tepkinizi sandıkLarda gösterin...Zevk ve şevket iÇin birLeşip onun ürünü oLan bebecikLeri terkeden ahLaksızLardan hiç bahsetmeden direk başbakana yada siyasi bi görüşe yükLenmek haksızLık..
|
Konumuz siyaset değil elbetteki, ama olursada o konuyu "serbest kürsü"
veya "siyaset meydanı"
diye konumuz var orada rahatlıkla dile getirebilirsin, benim hangi siyasi görüşü benimsemem önemli değil, ancak sen ben akp'li değilim diyorsun ama, bir akp'liden daha cok savunuyorun.
"bu ne lahana bu ne perhiz turşusu"
Ne o yani şimdi sen mantıklı oldun, biz mantıksızmı olduk,
Senin mantıklılığın;
Zenginin yanında olmak,
paran varsa yaşa yoksa öl mantığımı.
Fakirsen çocuk yapma, Zenginsen çocuk yap mantığımı,
O zaman çok savunduğun başbakan çıkıp, ey zenginler nasıl olsa durumunuz iyi yapabildiğiniz kadar çocuk yapın, fakirler sizde sakın ha hiç çocuk yapmayın çocuk sizin neyinize deseydi, tam senin mantığına uyumlu bir mantık olurdu kesin.
Şuna yükleniyor buna yükleniyor diye birşey yok, bugün kim iş başındaysa babamın oğluda olsa ben onu tanırım. Şuan beni kim yönetiyorsa o sorumludur.Biz nereye ne yazacağımızı iyi biliriz çok üstün zekalıya benziyorsun anlaşılan, fakat fazlasıda biraz cilde zararlıdır.