Cevap: BENİM KARDEŞİM ÖZÜRLÜ( İNŞALLAH CENNETLİK)
İnsanlara fazla kızmamak lazım bence.Lafa böyle bir giriş yaparak şimşekleri üzerime çektiğimin farkındayım. Hemen açıklıyorum düşüncemi;
İnsan, hiçbir olayın değerlendirmesini, kendi başına gelmeden yapamayan bir yapıya sahiptir. Sorun bir kendinize;
Hastanelerde yatan binlerce hasta insan sizi ne kadar düşündürdü?
Hemen hergün izlediğimiz şehit haberlerine, ailelerinin yüzde kaçı kadar üzüldünüz?
Ailenizden birini kabre koyuncaya kadar ölüm size de uzak değil miydi?
Soğuk kış gecelerinde, üstten yağan yağmurun içeriye indiği evlerde üşüyen insanlara paylaşım için ne kadar üşüdünüz?
Evet, ben de bir özürlü( ki ben inancımdan dolayı bu kelimeyi "ödüllü" olarak algılıyorum) yakını olarak bu kardeşlerimizin birçok sıkıntı yaşadığına katılıyorum. Ama unutmayalım ki, sonucunda mükafat olan hiç bir iş kolay değildir.
İnsanlardan saygı beklemek hakkınız. Ancak, sizin acılarınıza ortak olmalarını bekleyemezsiniz. Zaten bunu bir acı olarak kafanızda yaşattığınız müddetçe acı çekersiniz. Özür, sadece görülenle sınırlı değildir ve bütün insanlarda bir özür mutlaka vardır.
Siz(özürlü kardeşlerim ve yakınları), Allah tarafından ödüllendirilmiş insanlarsınız.Böyle düşünün ve mutlu olun. Saygılarımla...