Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 27.12.2008, 03:23   #5
albina58
Usta Yiğido

albina58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

albina58 Şuan albina58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.08.2016 21:40

Tecrübe Puanı: 807 albina58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: İş Adamından Anlamlı Yardım

Bu duyarlı davranış için işadamını tebrik eder,hastamıza şifalar dilerim.

Belki pişmiş aşa su katacağım ama,bu haber beni kesmedi.
Gürün ilçesinde,belediye başkanı öncülüğünde toplanan bir heyet,yanlarına kaymakam ve ileri gelen şahsiyetleride alarak,büyük kentlerdeki işadamı hemşerilerini mekanlarında ziyaret ederek,daha önceden belirledikleri,ilçenin sorunları ve acil ihtiyaçları işadamlarına arz etmişlerdir.Bu ziyaretler neticesinde,ilçede,işadamların dan alınan yardımlar sonucu,tam donanımlı diyaliz merkezi-akıllı sınıf projesi-huzurevinden-yatılı okullara-sanat okullarından daha bir çok sosyal amaçlı yatırıma imza atılmıştır.

Ne yazıkki,eski köyişleri ve orman bakanı H.Yusuf GÖKALP zamanında,devlet eli ile Sivas merkez ve ilçelerine ''Deprem kapsamında,öncelikli deprem riskli bölge'' ilan edilip,bütçe ödenek planları doğrultusunda hatırı sayılır paralar gelsede belediyelerimize,maalesef belediye başkanlıkları tarafından,İL ve ilçelere halkın sosyal yaşamını kolaylaştıracak,veya yukarıda örneğini gördüğümüz şekilde yardım fonu kurulmasından uzak asfalt-kaldırım-park çalışmaları her yıl tekrarlanarak devam etmektedir.

İnşallah bundan sonra,böylesi bir zengin işadamının şansına bırakılmadan insanlarımıza anında şifaya götürecek projeler hazırlanır
.