Alıntı:
dark_yamtar58 Nickli Üyeden Al?nt?
Mehmet kardeşim selamlar Belde Belediyelerinin durumunu soruyorsun bunda anlaşılmayacak hiçbirşey yok.
Tektaraflı düşünen sadece bir başbakanın iki dudağının arasından çıkan kararlarla yönetiliyoruz.
Kapatılan Belde Belediyeleri Belediyeliklerini Meclis Referendumuyla aldı şayet geri alınacaksa yine Referandumla olur.Bu şekilde olmaz bu demokratik değil.
Türkiye küçük bir Muz Cumhuriyeti değil ama bazıları öyle zannediyor bu şekilde
Dünyanın başka yerinde hiçbir ülke karar veremez.
Gümüşdere Beldesindede biri var fasulyegibi kendini nimetten sanıyor her olumlu şeyi kendine yamamaya çalışıyor ama olumsuz birşey yapılınca hiç sesi çıkmıyor.Gümüşdere Belediyesinden enfazla nemalanan kişi Belde için hiçbirşey yapmayan kişi bunu açıklamama gerek yok bunu Beldede herkes biliyor.Biraz daha gelişmeleri takip etmem gerek şimdilik kimsenin işine karışmak istemiyorum ama zorla beni ta burdan taraf edilmeye zorluyorlar.
|
sevgili kardeşim bekir ben sana bir özel mesaj attım ben belediyelerle ilgili soru sormadım. gelişen olayların nasıl geliştiğini ve nasıl sonuçlandığını çok iyi biliyorum ben sadece seninle benim aramda yanlış anlaşılan bir durum mu var onu sordum?Yoksa belediye beni çokta ilgilendirmiyor açıkcası