sivsa sın benim gözümde taşından* topragına deger biicilmşez kangal ve köyleri ve yazmak ta bulundugum örencik köyü ve köylüleri* cenabi rabimin selamıyla sizleri selam ve saygılarımı sunarım benim anam sizin köyünüzün kızıyıdı* anam yılar önece hakın rahmşetine kavuştu tabiki sayın büyüklperimiz tanırlar anamın adı teyba yıdı ben onun en kücük og luyum adım nejmettin yıldırım bozarmutlu ömerin ogluyhum ben köyöm kadar sızin köyünüzede saygı duyuyorum tabiki icinizde tanıdıgım insanlarda var tanımadıxgım herkese saygılarım sunarım ben köylerimizi cok sevdigim icin hanı* *varya** ben coban olmuştum koyun yayarıdı sende* sen de gelir sütün sagardı şidi grbete hanım olmüşun yaymadınmı o boz kırlarda karabaş koyunu icmedinmi gözelerden bınarlardan sovuk suyunu simdi zalim gurbetin beyi olmuşun 0f 0f cok agladım daglarda derede yaya gezdim yaylalarda yörede keşke hep aglayaydım daglarda derede simdi zalim gurbetin kucagında yazra agları of* of* kime nediyeyim nime ne söyleyeyim birgün gelir sen de birgün dönersi sen dönmesen ruhun döner ruhun dönmez se cesedin döner sen de bir gön hatırlarsın
BOZARMUT KÖYÜNDEN NEJMETTİN YİLDIRIM
memo-58-@hotmail.com