Konu: AŞK OLSUN
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 31.12.2008, 13:12   #78
asiLkiz
Yiğido

asiLkiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

asiLkiz Şuan asiLkiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.07.2009 08:49

Tecrübe Puanı: 620 asiLkiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: AŞK OLSUN

Gözlerine her bakışımda defalarca aşık oluyorum sana. Yanımdayken bile özlüyorum seni Kurduğum en güzel düşlerimdesin hayallerimdesin. Artık seninle varım , hayattaki an güzel varlığımsın adını koyamadığım. CANIM desem ondan da üstün. AŞKIM desem içimdeki duygular aşkı da aştı. Senden fazla bir şey istemiyorum kalbinden ufacık bir yer. Küçücük dünyamı senin üstüne kurdum. Sakın dünyamı acılarla, ayrılıkla yıkma. [b]SENİ GÖRDÜĞÜM GÜN GÖZLERİNLE GÖZYAŞIMI ÖLDÜRDÜN. Ve hayatıma girdiğin o gün anladım ki BEN HEP SİYAHTA YAŞAMIŞIM İÇİMİ KARARTMIŞIM BEYAZI GÖREMEMİŞİM
Eğer bir gün benden tamamen vazgeçersen seni deliler gibi seven, benim gibi bir deli bulamayacağına üzülürüm. SEN diye atıyor bu kalp. Damarımda senin aşkın akıyor. Her damla sevginle kalbimin bahçesinde çiçekler açıyor, sevgin o çiçeklerle büyüyor içimde.Soruyorum sana sen olmazsan bu CANDA ben nasıl olabilirim ki. O varken var olup o yokken yaşayamayacağım tek insansın. Her sabah gözlerimi senin hayalinle açmak, var olduğunu bilmek beni hayata bağlıyor.
Oysa ki;
Hayatın seni erittiğini çay bitince anlarsın!!!
asiLkiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla