Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 01.01.2009, 10:30   #2
WåñTêd_øØ7
Usta Yiğido

WåñTêd_øØ7 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

WåñTêd_øØ7 Şuan WåñTêd_øØ7 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Tournaments Won: 2

Tecrübe Puanı: 782 WåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Knighs Of Honor

Merhaba arkadaşlar,

Önceki sene sıkça oynamış olduğum bir oyunu sizlepaylaşmak istedim, rome totalwarı modsuz oynamaktan sıkıldığım dönemlerde bu oyun benim kurtuluşum olmuştu,

Oyun totalwar serilerinkine benzer bir oynayış tarzına sahip, strateji ve savaş haritasına sahip. Oyunda ortaçağın 1000-1400 yılları arası anlatlmış,

oyunun artıları;
- totalwar serilerinin aksine çok fazla millet ve devler(kendim saydım 3 çağda toplam 125 farklı devlet var)
- bir devleti yıkınca kendisininsempatizanı rebeller oluşuyo, ve en yakın zamanda bir şhir alarak devletlerini tekrar kurabşliyolar,
- oyunda şehir sayısı çok fazla, buna ek olarak şehir bölgeleri içinde ufak kasaba, köy ve limanlar da bulunmakta,
- ortaçağın vazgeçilmezi haçlı seferi, cihat, din, diplamasi, kız alıp verme, ticaret, vedaha sayamadığım bir çok öge oyunda mevcut,
- asker çeşitliliği oldukça fazla, şehirlerde yerel, millete bağlı ve royal(yada kırala bağlı) askerler, paralı askerler ve haydutlar bulunmakta,
- şehirleri istediğimiz gibi yönlendirme imkanımız var, bir çok bina seçeneği mevcut, özellikle kuşatma ile ilgili bir çok ek ayrıntı mevcut,
- savaşları ister kendimiz oynuyoruz, istersek otomatik yapıyoz ama otomatik savaş bir anda bitmiyo, yarıda çekilebiliyor, yada belli noktada kendimiz müdehale edebiliyoruz(en iyi yanı bu) .sgl
- oyunda ticaretin ve tüccarların öenmi çok büyük, tüm ticari malları iyi kollamak gerekiyor.

oyunun eksileri;
- totalwar serilerine göre yetersiz grafikler,
- oyunun turn-based olmamasından kaynaklanan, ilerleme oldukça oyuna yetişememe(sürekli pouse lemek zorunda kalıyorsunuz)
- belirli bir bölede sürekli ilerledikten sonra düşmanlar çok fazla güçleniyo,
- herzamanki gibi türk üniteleri gerçekci değil, ama isimler fena diil yani .dela
- beni en çok üzen, en sevdiğim kuşatma elemanı olan savaş kuleleri oyunda yok .kt

oyunla ilgili SS ler

oyunla ilgili web sitesi
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

herkese keyifli oyunlar

KAYNAK:[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]