Alıntı:
HaSiVasLıM58 Nickli Üyeden Al?nt?
Elbette mali sıkıntılar içerisinde olupta kepenk kapatmak zorunda olan esnaf ve iş adamları vardır ama şundan adım gb eminimki şirketi zarar edip gösterip vergi kaçıran yüzlerce şirket vardır üzerine gidilsin bu iş adamlarının çevresindekilerin akraba eş ve dostlarının üzerinden trilyonlarca mal varlıkları çıkacağından son derece adım gb eminim bilindik senaryolar vergi kaçırmak devletten destek kredi almak için yapılan entertikalar;Büyük iş adamları A.Ş ler ve holdingler nasıl Devlet imf den borç alabiliyorsa büyük kuruluşlarda dış devletteki bankalaradan Tr şartlarının ötesinde çok daha güzel şartlarda ve daha düşük ordanda kredi kullanabiliyorlar örneğin 99 krizi sizce kriz varmıydı..?Emin olun yoktu sadece 50 milyar $ gb bu belirttiğim iş adamları başta avrupa bankalarından kredi çektiler ve o zamanki hükümete Erbakan'a ödeyemeyeceğiz dediler kısacası sen ödeyeceksin dediler sebeb ap açık belliydi tehditti..?Çünkü Ülkede kaos kriz etkisi yaratabiliriz dediler vede yaptılar ve bir kısmını o kredilerin sizler ben ve diğerleri ödedik ve halan ödemeye devam ediyoruz..!Kriz olabilir sektör sektör orantısı değişebilir küçük orta ve büyük sermaye gb adlandırılabilinir fakat emin olun bir çoğu ülkede kısacası kriz kaos etkisi yaratmak kısacası fırsatçılık peşinde kriz belirttiğim gb varsada ufak dalgalanmayı tsunamiye çeviren hainler başka hiç bir şey değil..!
|
Ecevit pardon ve inşallah 2009 senesinde bunların hepsi üstümüzden sirkelenir..