Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt?
Bunu nasıl yaptınızda dine bağladınız anlamadım yani, bu konu ile müslümanlığımız birbirinden farklı konular,bir şekilde siyasetin pisliğinin içerisine sokuyorsunuz dinimizi. Kimse başörtüsü takıyor diye kimseyi Şeriatçı diye yaftlamıyor, Anayasal olarak eşit olan 3 tane Cumhurbaşkanı çıkartmış 3 dönem önce Genelkurmay başkanı çıkartmışken kimse Kürtlerin Hakları diye söze başlayamaz zira herkes eşittir bu ülkede. Ayrımcılık yapılamaz, eğer halkımızın sadece bir kesimine yönelik böyle bir çalışma yaparsanız halkınızı oluşturan unsurlar arasında ayrım yapıyorsunuz demektir, hele bu insanların bir kısmı bölücüyse "TRT 6 ile 20 yıldır verilen mücadelemizin sonucunda dilimizi kabul ettikler, bu mücadele böyle devam ederse, yakında bu topraklarında adını kabullenecekler” gibi cümlelerde çıkar ağızlarından çünkü el verilmiştir kolu geri alamayacaksınızdır. Ben ulus devlet bilincinde olmasam ve bir Çerkez olsam çoktan ayaklanmıştım ben de TRT7 isterim diye bakalım nasıl altından kalkardı o zaman saygı değer (!) iktidarımız.
Saygılar...
|
Türkiye de herkes eşittir
Türkçe konuşuyorsan Kürtçe konuşanada eşit davranacaksın Çerkez ce konuşanada eşit davranacaksın TRT7 de Çerkez ce olsun nevar bunda bütün yöresel diller serbestce konuşulsun TRT hepsinede kucak açsın Ulus devlet böyle olur Ulus devlet yaşayan vatandaşlarının hepsinin derdine çare olması gerekir ulus devlet yaşayan insanların tüm ihtiyaçlarını karşılaması gerekir ulus devlet budur ulus devlet dayatmak değildir