Cevap: ASKER
ramazan kardesim bi memleketlimi gormekten mutlu oldum kızma hemen pc bozuktu yeni yapıldı 1 sivas cok guzel bi yer cok sanslısın sğuk dısında 2 bon servis dediğim garsonluk barmenlik gibi meslekler ama bunu sülüs e işletmen gerekiyodu anladın yapmadıysan gec kaldın demektir ama varsa gotur oradada işine yaraya bilir secmeler oluyo 3oradayken eğer yapabilirsen yazıcı yani takımının işlerini evraklarını yazıyosun onu yapmaya bak rahat edersin ne bir bot nobeti nede koğus nobeti rahat edersin 4yanında ıslak mendil gotur dusta bazen arıza oluyo ya cok sıcak akar yada soğuk yani arası yok mecburen benim gibi ıslak mendille dus alırsın 5gittikten 1 hafta sonra yemin toreni tarihi belli olur mumkunse ist a ucak bileti aldır ailene sun expresten yoksa izninden 1 gun yersin ben ole yaptım yani ucak la 4 saat te bursa da idim bilet erken alırsan pahalı değil ben sahsen 54 tl ye uctum 6 acemilikte hiç bişeyi kafana takma saygılı ol orada ezilmessin ve acemilik rahat geçer ve son olarak 2.boluge dusersen komutanlara ve diğer ustlere selamlar simdiden hayırlı teskereler
|