Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 30.01.2009, 17:32   #65
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2227 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Başbakan Rest Çekti!!!

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yeri geldiğinde rest çekmek gerekir elbetteki ancak dozajını iyi ayarlamakta fayda var her zaman.

Ben başbakanın kendi ağzından NTV'de konuşurken dinledim, telefonla aranıp kendisinden özür dilenmedeğini, sadece "olanlardan üzüntü duyduklarını Türkiye'yi ve beni sevdiklerini değer verdiklerini" kendi ağzıyla anlattı.

Sonra tepkisini İsrail!e değil açıkoturumu yöneten kişinin adaletli davranmadığı ve kendisine konuşma süresini kısa verdiği için ona tavır yapıp çıktığınıda söyledi. Her neyse Kasımpaşa'lı tavırları yinede güzeldi.

Allah aşkına açık oturumu sinirlenip terk etmek neyin fethi oluyor yaa Kıbrıs'ımı tamamen aldı. Musul, Kekük'mü Türkiye'ye bağlandı ne oldu Allah aşkına ya güldürmeyin insanı.
ABD subayları bizim Türk subaylarının başına çuval geçirirken acaba Kasımpaşa'lı tavırları neden göremedik, "gereken yapılacak" dedi ne yapıldı acaba merak ediyorum bir şeyi fazla abartmıyormuyuz ?

.
şimdiye kadarkiler başını egip ellerini baglaılar o adamların karşısında!!!eğer birisi çıkıp orda okadar kişiyi karşısına alıyorsa bu cesaret ve güvendir.evet fethetti filistin li kardşelerimizin gönlünü fethetti!!!fethetti türkiyedeki müslümanların kalbini!!!birtek şeyi fethetemedi muhalifleri!!onlar tek şekilde fethedebilir siyasetten çekilerek!!!bu partiye oy vermedim ama geriye baktıgımızda kendinden önceki dsp lerden chp lerden dogru yollardan daha iyi yönettiği kesin ona kanaatim tam.
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla