Alıntı:
kangallim58 Nickli Üyeden Al?nt?
şimdiye kadarkiler başını egip ellerini baglaılar o adamların karşısında!!!eğer birisi çıkıp orda okadar kişiyi karşısına alıyorsa bu cesaret ve güvendir.evet fethetti filistin li kardşelerimizin gönlünü fethetti!!!fethetti türkiyedeki müslümanların kalbini!!!birtek şeyi fethetemedi muhalifleri!!onlar tek şekilde fethedebilir siyasetten çekilerek!!!bu partiye oy vermedim ama geriye baktıgımızda kendinden önceki dsp lerden chp lerden dogru yollardan daha iyi yönettiği kesin ona kanaatim tam.
|
İyi kanaatlar, kaanetler çiçek açtı, milyonlarca işsiz, binlerce esnaf işyeri kapatarak, kredi kartı patlaması milyonlara vararak akasyalar açarak,
doğalgaza herşeye yüzde 70-80 lere varan zamlarda güller açtı daha çok şey açacak bakalım daha neler açacak.
Sinirlenip açık oturumu terk etmek fetetmekse, artık herkes her açık oturmda terkeder ve birşeyler feteder.
Nerdeee ben o günleri arıyorum be kardeşim, biz o zaman iş yetiştiremiyorduk, çalışmaya adam bulamıyorduk. Sen hiç piyasaya çıkıp esnafın, işcinin, emeklinin halini sormuyormsun yoksa sırf konu olsun diyemi yazıyorsun anlamadım.
.