Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Başbakan Rest Çekti!!!
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 31.01.2009, 09:28   #83
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ErdalGüler Şuan ErdalGüler isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.01.2010 17:37
Bejeweled Champion! Bloody Pingu Champion! Christmas Blackjack Champion! Lines And Squares Champion! Street Racer Champion! Virus 2 Champion! Yeti Bubbles Champion!
Tournaments Won: 5

Tecrübe Puanı: 846 ErdalGüler FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Başbakan Rest Çekti!!!

Neden bazı zihniyet bu tavrı ve sayın başbakanın yaptığını içine sindiremiyor. neden mi ben söyleyeyim. çünkü kendileri yapamadılar(siyasiler), onlara destek verenlerde destekledikleri kişiler böyle birşey yapamadığı için çamur atıyorlar. Olayı siyasi boyuta taşıyıp aslında yapılanın yanlış olduğunu beyan etmeye çalışıyorlar. pes doğrusu içnizdeki türklüğü siyaset uğruna yok ediyorsunuz. Şimdi bu konuda muhalif davrananlara sesleniyorum. Düşmanında, rakibinde olsa yeri geldiğinde bükemediğin bileği öpeceksin ve her şeye muhalefet olmak yerine doğruysa bir şey bunu haykırabilmelisin. işte bunu yapabiliyorsan sen gerçek bir iktidarsın demektir. Ama bunu yapamıyorsan şunu bilki sen kendini kandırıyorsun...

Yok efendim memlekette şu sorunlar varda yok bunlar varda, işte öyle davranışmı olurmuşta, geçin kardeşim bunları herkes neyin ne olduğunu biliyor. Ülkeyi kimin ve nelerin çıkmaza soktuğunu biliyor. Bu sonucun yie en büyük suçlusu yanlış muhaliflik değilmi. doğruyu kabullenememk değilmi? Bari burada yapmayın, bu bir onurdur. yıllarca israilin önünde eğilen bükülen siyasiler tekrar tekrar izlesin diyorum. onların destekçileride objektif olsunlar ve yanlızca Helal olsun diyebilsinler bence, bu bence Türkiye için büyük bir onurdur. Benim için bir onurdur, gururdur. Helala olsun sayın Başbakan Helala olsun Sayın Tayyip Erdoğan. Filistinli çocuklar için, tüm müslüman kardeşlerimizin sesi olduğun için helala olsun. Dik durduğun için, eğilmedğin için helal olsun...