Alıntı:
ErdalGüler Nickli Üyeden Al?nt?
Ben ve birçok insan belki o kelimeyi göremiyoruz ama edilen bu telefonun ve yapılan konuşmanın özür anlamına geldiğini biliyoruz. Ben bu tavrın ülkeye büyük artı kazandığın düşünüyorum, ama siz zararı olur diyorsunuz. ben başlbakana helal olsun diyorum ama siz sevmediğinz biri olduğu için eleştiri için bu olayı siyasete çeviriyorsunuz. Neyse o sizin tarzınız ve düşünceniz bende sizin düşüncenize saygı duyuyorum.
|
Konuyu özünden uzaklaştırmak istemiyorum ancak, cevap cevabı doğurduğundan yazıyorum. "Doğru tektir iki tane doğru olmayacağına göre" Baştada da söyledik herkesin görüşüne saygılı olmalıyız diye, burada görüşlerimizi medeni bir şekilde söylüyor yada yazıyoruz. Sen olumlu bakarsın ben bakmam bir başkası farklı bakar bunlar ayrı şeyler.
Yalnız, sevmediğniz için diyorsun yapıyorsun bunu, o halde sende sevdiğin için bile bile yapıyorsun, dememmi lazım şimdi? Lütfen bu siyaset değil. Bu bir ülkenin dünya gözü önünde segilediği tutumdur. Senin ülken farklı benim ülkem farklı değil.Böyle yaparak siyaseti sen kattın simdi.
Bir başkan sadece kendi partisini temsil etmez, o ülkenin tüm breyleri içindir ki, bir vatandaş olarakta eleştirmek herkesinde hakkı , başbakan diye her yaptığı doğru anlamına gelmez, eleştriden korkmamak gerek, her türlü eleştirye açık olmak, insanın doğruları bulmasında büyük rolü vardır. Eleştireceğiz, eleştirileceğiz ki ne yaptığımızı bilelim. Bende senin görüşüne saygı duyuyorum.
.