Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 31.01.2009, 11:43   #17
ommy
Yiğido
NO AVATAR

ommy Şuan ommy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.08.2013 14:23

Tecrübe Puanı: 621 ommy FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: BİRAZDA GÜLME ZAMANI

KOCA TİPLERİ

Kadın akşam işten çıkar. Çocuğu yuvadan alır. Markete geçer ıspanakalır. Koştura koştura eve döner. Çocuğu soyar, elini yüzünü yıkar. Kendi üstünü değiştirir. Mutfağa koşar. Bir yandan ıspanakları yıkarbir yandan çocuğun sorularına ve ihtiyaçlarına cevap verir. Bir yandan sofrayı hazırlar... O DA NE YOĞURT ALMAYI UNUTMUŞTUR!Yoğurtsuz ıspanak olmaz Hemen kocasını arar. Kocadan Kocaya değişen cevaplar: 1) Ben geç geleceğim. Toplantım var. Yoğurtsuz yiyin ( laçkalaşmış koca) 2) Ben geç geleceğim Çok üzgünüm, tühhhhhh şimdi ıspanak da yoğurtsuzolmaz ki E yoğurt getireyim kapıdan bırakayım hemen döneyim, toplantıbu kaçırsam olmaz. Mazallah dağlara taşlara işten atılma sebebim olur sonra yoğurtdökecek ıspanak bile bulamayız. ( aldatan koca ya da eve gelmemek için bahane arayan koca ,ama biyandan da vicdanı sızlayan koca..) 3) Aradığınız numaraya şu anda ulaşılamıyor........ (İşte bu aldatan koca) 4) Mendebur kadın ıspanağı aldın da yoğurdu niye almadın! ("kazma" tipi koca ) 5) Igggghhhh yine mi ıspanak. Otlaya otlaya sığır olduk ("kalas" tipi koca) 6) Tamam alırım (monotonlaşmış koca) 7) Tamam alırım başka bir şey lazım mı? ( Normal koca) Hata! Dosya adı belirtilmemiş.Tamam hayatım alırım başka bir isteğinvar mı? (İdeal koca) 9) Amannn ıspanakla mı uğraştın? Yapmadıysan bırak ya dışardan söyleyelim ya da dışarıda yiyelim(Yok böyle koca)
ommy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla