Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt?
Hakaretin kime yapıldığı önemli değildir. Kendinize sarf edilmesini hakaret olarak gördüğünüz, eşiniz, çocuğunuz, anneniz, babanız ve dostlarınız arasında kullanmadığınız kelimeleri forumda da kullanmayınız.
Hiç kimse istediği gibi konuşamaz ve kendisinize yapılmamasını istemediğiniz konuşmayı davranışı siz yapıyorsunuz farkındaysan bu (albina58) içinde yeterli..
|
Bak kardeşim ben burda fikrimi beyan ediyorum.İster bunu soru sorarak yaparım,ister başka türlü.Bazı arkadaşlar bu yorumu yaptığımda kendilerini aptal yerine koyduğumu düşünüyormuş bazıları da kendilerini övdüğümü düşünürler.Ona kalırsa malum şahsın burda milletle dalga geçmek için ne yorumlar yaptığını teker teker gösteririm.Sorun değil yani.Ancak bu durum hakarete varırsa işte orada iş değişir.
Ben kimseyi aptal yerine koymam.Bunu sadece kendi içerisinde kompleksi olan insanlar öyle hisseder.Onlara da diyecek bir lafım yok.
Bir kez daha diyorum ben burda istediğim tarzda yorum yazarım eğer özgürsem.Eşit şartlarda muamale görüyorsak.Ancak hakaret içerikli yazılar yazıyorsam orada tabiki beni üyelikten atmak boynunuzun borcudur ama karşı tarafa da böyle yapmalısınız.
Biz de burda hakaret edip sövebiliriz o kişiye zor değil.Anladığı dilden de konuşurum.Ancak kimsenin seviyesine de düşmek istemem.
Seva kardeş sen yönetici olarak hakaret eden kişiyi uyaracaksın etmeyeni değil.Eğer şu anki gibi yaparsanız zaten sizin tarafsızlığından kimse söz edemez.Sanırım anlatabildim...