Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 01.02.2009, 10:31   #16
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4566 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: ismail yk nın yaptığı ne kadar doğru ?

Sevgili arkadaşlar ismail yk benim hiç ilgimi cekmeyen bir sanatcı ancak Türkiyede çok seviliyor bu sanatcımıza anlayış göstermeliyiz hiç bir Türk vatandaşı isteyerek alman vatandaşlığına gecmez ama şartlar malesef bu insanları zorluyor benim ve sizin cevrenizde bir bakın kactane almanyada ekmek parası kazanan insanlar vardır alman hükümeti vatandaşlığa gecenlere bir nevi güvebce oluyor hem sonra cifte vatandaşlığı hak ediyorlar benim cifte vatandaşlığa gecen onlarca akrabam var türklüğüne asla zarar gelmiyor bu TC hükümeti teşfik ediyor bu insanların orda kalıp bu gün belediyelerde yarın onların meclislerinde daha sonra o ülkenin yönetiminde söz sahibi olsalar kütümü olur günümüzde dikkatli bakarsak dünyada bir yahudi bir ermenii lobisi varki bütün ülkeleri parmaklarında oynatıyorlar yakın gelecekte Avrupada bizimde Türk lobisi oluşacak olaya bu acıdan bakarsak aslında iyi bir olay ordaki vatandaşlarımız hem kendilerini garantiye almış oluyorlar hemde türk lobisi oluşturuyorlar