Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 01.02.2009, 11:17   #5
CelalCoskun
Yeni Yiğido

CelalCoskun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CelalCoskun Şuan CelalCoskun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.02.2009 22:25

Tecrübe Puanı: 0 CelalCoskun Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Bu Fotoğraf Çileden Çıkardı !

"Ben sporcunun zeki, çevik ve AHLAKLI olanını severim." diyen Ulu Önderin bu sözündeki değerlerden üçüncüsünü herhalde Tolunay Kafkas bilmiyor. Sen kalk, amacı top oynamak değilde sırf rakibini oynatmamak için sakatlarcasına faul yap tekme at! Hakem efendide neden sonra kırmızı kartla oyun dışı bıraksın. FUTBOLCUNUN YAPTIĞI: 1- Meslektaşı rakip oyuncuya hakaretttir. 2-Kendi takımına ihanettir. 3- Futbol adına ise cinayrttir. Sözde TEKNİK DİREKTÖRÜN YAPTIĞI: 1-Futbolcusunun yaptığı faüllere teşvik etmesi; 2- Kendi meslektaşı ve ve tüm futbol kamuoyuna saygısızlıktır. 3-Suç işleyene prim vermek gayri ahlakidir. 4-Yetişen yeni nesile kötü örnektir.
Bakalım federasyon ne yapacak? Bakalım UEFA ne yapacak? Tolunay efendi bu yetmiyormuş gibi, Bunu yeren Bülent Hocaya, külhanbeyi tavırlarla, mahalle kabadayısı edalarla tehditler savuruyor. Dahada ileri gidiyor: "Aranızda Sivas'lı varsa O'na söylesin..." şeklinde pervasızca mafia edebiyatıyla konuşuyor. Ben de şunu söylüyorum O'na: "Bunu okuyanlar arasında Kayseri'li komşularımızdan olan varsa O'na desinki, özür dilesin, efendi olsun. Eğer o Sivaslılar benim bildiğim Sivaslılarsa bir daha takımının başında Sivas'a deplasmana gidemez. 90 dakika boyunca o beyefendi seyirci öyle bir kükrerki seni dünyaya geldiğine pişman eder..."dedi deyiniz. Her zaman dostluk ve barışla kalın.
CelalCoskun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla