Alıntı:
yeşim58 Nickli Üyeden Al?nt?
Son osmanlı tayyip,tebrik ediyorum başbakanımızı,peygamberimizi ağzına terbiyesizce alanları genel sekreter yapan,manevi değerlerden uzak partiler ve onların at gözlüklü yandaşları başbakanın bu haklı tavrını anlayamazlar,anlasalar bile hakkın yanında olmak onlar için haksızlık olur.
|
Bak bacım ben AKP muhalifiyim, Tayyip Erdoğan'ı da hiç sevmem ama kutluyorum. Burada konuyu doğru düzgün tartışın. Bahsi geçen adamlar Peres'e değil Tayyip Erdoğan'ın görüştüğü Barzani'ye, Talabani'ye aynı tepkiyi verdiler. O zaman siz desteklediniz mi? Tebrik ettiniz mi? Adamları madara ettiler sonra aynı karede bile görünmenin kendisine hakaret olduğunu söyleyip Baykal kürsüden indi Barzani ve Talabani'yi yerle bir etti... Siz ne yaptınız o zaman? Haberiniz bile yoktur belki böyle birşeyden...
CHP'nin en önde gelen isimlerinden Şükrü Elekdağ, Erdoğan'ın Yöneticiye karşı olan tavrını destekledi, TC Başbakanına kimse böyle davranamaz doğru tepkidir dedi... Şimdi siz mi haksızlık yapıyorsunuz yoksa Hakkın yanında olan Elekdağ'mı?
Lütfen bu olayı bari siyasi avantaja çevirmeyin, iç politika için yapılan bir yatırım gibi görmeme neden olmayın...
Saygılar...