Alıntı:
yeşim58 Nickli Üyeden Al?nt?
Arif bey bu ne şiddet,yaranızı mı acıttık,kusura bakmayınız.İsim vermemiştim ama belli ki herkes her şeyi biliyor ve bildiği halde yalnışa devam ediyor.Yazdıklarım konu başlığı ile elbette alakalı,tabi işinize gelmemiş olabilir.Başbakanın tavrı kadar bu tavra gösteriler tepkide önemli,misal ana muhalefet liderinin sessizliği ve başbakanın ifadesi ile monşeriniz açıklamaları.Ne kadar da zor değilmi haktan yana olmak ve ne kadarda zor değilmi jakoben düşünce anlayışı taşımak vede halkın değerlerinden bi haber yaşamak.İsim vermediğim halde alıntı yaparak direk cevap vermeniz gözlüğünüzün modelinden kaynaklanıyor olsa gerek ...
|
Size göre haklı olan, size göre doğru olan sizin doğrunuz!.. Başkalrınada böyle düşüneceksiniz düşünmüyorsanız at gözlüklerinizi çıkarın felan diye ifade kullanamazsın!.. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil. Sizin yapacağınız şey haklıdır iyi davranmıştır dersiniz, biride çıkar hayır daha farklı davranabilirdi der. Burada olmadık kişileride konuya dahil edip karalama yapmanız gerekmez!.. Bu sizi, veya beni yada bir başkasını fazla ilgilendirmez!..
Bırakın şimdi kimden yana kimden yana değil. Biz çok iyi biliyoruz onları. Burada konudan konuya geçmeyelim, gerekirse sayfalar dolusu yazılar eklerim buraya kimin halktan yana kimin yana olmadığını anlarsınız, ama sizinde gözlüğünüzün sabit bir modelde olduğu için bunu anlayacağınızı pek sanmıyorum. Onun için gerek duymuyorum.
.