Alıntı:
kasparix Nickli Üyeden Al?nt?
O Davosdaki zirvede o tutumu deniz baykalda sergilemiş olsaydı arif çoşkun senin tanrın şahid olsun ben o adamı da ayakda alkışlardım...sapla samanı ayıralım basbakan kişisel tarzındaN dolYI bir anda sinirlenip dökdürdüğü şeyler de değil ,,daha gitmeden farkındaysanız o tür söylemler içindeydi,,diğer kanalalrrda Türkiyemizin üstleneceği yeni liderlik misyonunu tartışıyolardı,,bunlar hem iç siyaset olarakda yorumlana bilir bu konuda hak veriyorum ama bu gölgede kalmalı sanırım ben muhalefet olsam yada o zihniyette tabiiki bnde malzeme yapardım bu olayı,,,ancak israille askeri ve ekonamık ilşkilerimizin zeval göreceğini bnde tahmin etmiyorum,,hiç bişe olmasa bile bu bize bi artı kazandırdı,,ancak buradan bir osmanlı torunu refleksi sergilediğimiz bu silkilişin bir diriliş olması dersinini çıkarılarak artık hep her platformda güçlü ve etkin olarak ideal TÜrkiyemiz için gerekli gayretleri gösdermeli ve hiç birşey yapamıyorsak da dualarımızı esirgemeyelim gayret ednler için...HER NE OLURSA OLSUN KIM OLURSA OLSUN DEVLET ADAMLARIMIZIN ARKASINDA DURALIM...VE DAHİ VATANI NI YÜREKDEN SEVEN DEĞERLİ BÜYÜKELÇİ VE DİPLOMATLARA BU ÜLKENİN ÇOK İHTİYACI OLDUĞUNU GÖRDÜM...BU DEVLET DEVLETLER MUAVEZENESİNDEKİ YERİNİ ALACAK BU İŞE YÜREKDEN VE GÖNÜLDEN İNANMIŞLRLA KENDİ İÇİNDEKİ ALÇAKLARA RAĞMEN.....
|
Arkadaşım tamam sen alkışla sana birşey dediğimiz yok.
Başbakanın verdiği tepki kimine göre haklı kimine göre haksız insanlar burada fikirlerini yazıyor değilmi?
Bu tepkiyi orada açık oturumu yöneten kişiye ve İsrail cumhurbaşkanına kendine karşı yüksek sesle konuştuğu ve zamanı kısa verdikleri için değilmi?
Tamam tepkisinde haklı olabilir birşey dediğimiz zaten yok, fakat daha değişik bir tepki verse dahamı iyi olurdu, oda ayrı bir konu ve tartışılan da o zaten.
Bu olayı sanki bir savaş kazanmış gibi abartılmasına yok fetih yok bilmem ne gibi yapılmasına verilen eleştiriler var.
Siz bir ülkeyle her alanda işbirliği yapacaksınız, telefonda dostane görüşmeler yapacaksınız, ticari ve müttefik alanda hiç bir problemimiz yok diyeceksiniz sonra da bak ben açık oturumda nasıl bağırdım diyeceksiniz.
Demezlermi "Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu"
Orada o haraketi yaptı başbakan, gelir gelmez acil bir toplantı yapıp Katil İsrail'le tüm ilişkilerimizi donduruyoruz, hatta büyükelçilğimizi de çekiyoruz Onlar müslüman kardeşlerimizi katlediyor deseydi, işte o zaman ben anlardım fetih etmeyide zaferide. Ve ellerim kızarana kadarda başbakanı alkışlardım işte, anlatmaya çalıştığımda bu işte. Sapla saman buraad karışmış durumda bu kısımı ayırmak gerek sanıyorum.
.