Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 04.02.2009, 02:20   #168
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1232 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Başbakan Rest Çekti!!!

Alıntı:
ofgurleyuk78 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Arkadaşlar bakıyorum herkesin milli duyguları kabarmış. Başbakan o çıkışın medotöre olduğunu söyleyerek çark etmiştir. İsraile laf söyleyemez.. Çünkü İsrailden aldığı Üstün Hizmet Şeref Madalyası halen göğsünde takılı. Öncelikle o madalyayı iade etsin.
Örneğin eski YÖK başkanı Erdoğan Teziç'in yaptığı gibi. 5 sene kadar önce Fransa'nın en yüksek şeref madalyası verilmişti, aradan 2 sene geçti Fransa Sözde Ermeni Soykırımını meclisinde görüşmeye başlayınca bu madalyonu iyade etti. Ama bizimkiler Erdoğan'ın bu madalyonu aldığı Siyonist Vakıf bu olay için "Kepazelik" yorumunu kullandı, 3 gün oluyor bu açıklamayı yapalı Erdoğan'dan ses seda yok... İsrail'de ölen çocukların üstüne bomba yağdıran uçakları kullanan pilotlar Konya'da yetiştiriliyor, bu anlaşmayı da Tayyip Erdoğan imzaladı geçmişte, onu kapatsın, Irak'ta 1 milyon müslüman öldü neredeyse İncirlikten kalkıyordu, başbakan buna uğraştı sonra naaptı etti aldı bu izni meclisten ama iş işten geçti, ABD torbayı geçirdi bile askerlerimizin başına ne yaptı başbakan??? Dönemin dış işleri bakanı şimdinin Cumhurbaşkanı Gül??? Barzani "Durdurun harekatı yoksa Diyarbakır'ı karışıtırırız" diye tehtid etti ne cevap verdi başbakan?
Benim bu olaya karşı hiçbir inancım kalmadı devamını görmeden de inanmam... Örneğin seneye Davos'a giderse şaşırmam. Bu söylediğimide unutmayın... İlk basın açıklamasında zaten geri adım atmıştı Benim Tepkim Peres'e değildi diye o zamanda söylemiştim ama sonra aynı antiemperyalist tavrını sergiler diyordum fakat devam etti çark etmeye... Bir Chavez kadar olamadın helal olsun sana... Adam Elçiyi postaladı memleketine biz bir pilotu bile yollayamıyoruz.... Ben siyasetçiyim diyor, değilsin sayın başbakan sen harika bir POLİTİKACIsın....

Saygılar....

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla