Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 10.02.2009, 13:34   #129
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2231 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: } İŞTE AKP NİN CANIN SIKAN 7.000.000 KİŞİYE GİDEN MAİL

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Burada ne paylaşılamıyor anlamış değilim?
Kimse dini tekeline alabilirmi ? Bu benim başkasına vermem diyebilirmi?
Varmı böyle böyle bir kaide, kural kanun?
CHP neden din eğitimi vermesin, neden belediye bünyesinde bu işi üstlenmesin. Bunda ne sakınca var ?
Din eğitimini Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı yetiştiren tarikat efendileri yerine devlet eliyle denetimiyle yapılmasının kime ne zararı var?
Başbakan da yeri geldiğinde ben değiştim demedimi ? Belki değişti CHP de neden kızıyor kabullnemiyosunuz ki?
Uğruna kalp kırdığınız kişiler her ay 10 bin TL maaşla krallar gibi yaşıyorlar hayatı onlar yaşıyor siz burada birbirinize giriyorsunuz.

Şuan ülkemizin en büyük sorunu açlık, işsizlik, yoksulluk, ekonomik kriz. Bunlara çare arayalım, eleştirmekten alınmayalım, ancak tartışmanında yorum yazmanında bir kuralı kaidesi olduğunu unutmayalım. Birbirimizi rendice edici, kırıcı usluplardan lürfen kaçınalım arkadaşlar.

son cümlelerin ne güzel arif abi! evet şu rencide eden hakaret içeren cümleleri yazmasa bu senin arkadaş sevinirim.zaten burda yazdıklarının hepsini kopyalayıp alacam onuda söleyim
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla