Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 10.02.2009, 14:15   #9
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2231 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: } İŞTE AKP NİN CANIN SIKAN 7.000.000 KİŞİYE GİDEN MAİL

kuran-ı kerim tamı tamına 1399 yaşında.6666 ayet 114 sure var.birde nur suresi var!!!nur suresi 31.ayet der ki"Ey Muhammed!) mümin kadınlara söyle; gözlerini şehvetli bakışlardan sakındırsınlar, cinsel organlarını harama bulaştırmaktan korksunlar, (açmaksızın) görülmesi zaruri olanlar hariç süslerini göstermesinler. baş örtülerini yanlarına sarkıtsınlar" ve ahzap suresi 59.ayet derki"Ey Peygamber! hanımlarına, kızlarına ve müminlerin hanımlarına söyle. evin dışında erkeklerin arasına çıktıklarında cilbablarını, kendilerini baştan aşağı örten dış elbiselerini üzerlerine alıp örtünsünler.bu, onların başkaları tarafından tanınıp rahatsız edilmemeleri için daha uygundur. Allah çok bağışlayan çok merhamet edendir." peki soruyorum şimdi bu 3. sorusum ALLAH DESE Kİ BEN EMRETTİM ÖRTÜNÜN DİYE ONLAR AÇTIRDI.SEN NEDEN BENİM EMRİME KARSI ÇIKAN PARTİYE OY VERDİN DESE NE DİYECEKSİNİZZZZZZZ.BUNU CEVAPLAMADANDA BAŞKA BİŞEY YAZMAYIN.BUNU HEP SORCAM ÇÜNKÜ CEVAPLAYANA KADAR
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla