Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 10.02.2009, 15:19   #163
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1063 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: } İŞTE AKP NİN CANIN SIKAN 7.000.000 KİŞİYE GİDEN MAİL

Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
satma işini chp millet vekili mehmet sevigen yapıyor.istanbuldaki başkan adaylıklarını satıyor.biz aslımız neyse oyuz hiç bişeyi satmayız.israile lanet okur üzülmez üzülsün deriz.ama kalkıpta 3 gün önce açın örtüleri kapatın kursları deyipte bugün oy için kurs açcam demeyiz başörtülüye rozet takmayız.bizim rozetimiz yüreğimizde sizinki sadece örtü üzerinde onuda daha önce attıgınız için rozetiniz yok.milletle bir olacak yüreğinizde yok zaten.hep muhalefet tam muhalefet tutkalın aynısını söylüyosunuz
eğer baykalcıysam senden çok borazanı olayım gemciuncumısırcı
arsahırsızcılarının
ne kadar baykalcı varsa hepside tayyipçidir, ben affetmedim fadılın yerine ben sokmadım meclise gemiciyi, altıncıyı, makyajcıyı bu arada bunuda yeni öğrendik bilal efendinin yeni şirketi
ele aleme yasak derler
ama türkiyeye makyaj malzemesi satma işine girip ta amerikalrdan efendilerinden gidip distirübütörlük alırlar benim saf müslüman halkıma satmak için, hani süsü püs günahtııııı eeeee bu ne perhiz bu ne lahana turşusu tayyip sözcüsü