Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 11.02.2009, 18:27   #63
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1209 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: En iyi milletvekilimiz?

Alıntı:
ramazan_d Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
gerçektende abd uşakları.... sayın muhsin yazıcıoğlu . tırnağı bile olamazlar evet isteseydiiii herhangi bir partiyle anlaşılırdııı ama şereflikiiiiiii bunu yapmazzz
Muhsin Bey Sivas için vekilliğini yeterince yapamıyor diye düşünüyorum ben de... Ancak yapmıyor demiyorum yapamıyor diyorum çünkü sadece Sivas vekili değil, bir partinin genel başkanı o bakımdan tüm Türkiye ile ilgili çalıştığından yeterince ilgi gösteremiyor Sivas'a... Ancak, herhangi bir parti ile anlaşırdı da demeyelim çünkü geçmişte Anap'la anlaşıp onların listesinden aday olduğunu da hatırlayalım.. Tabii bunun içinde haklı bir gerekçesi vardır...

Ben şunu bilir şunu söylerim... Ecder bey, Muhsin Bey ve geçmişte Şener bu üçlü Sivas için çalışan insanlar ancak yetersizler... Nedenleri de ortak sayılabilir... Ecder Bey tek CHP vekili, İnsan hakları komisyonunda önemli bir görevi var mecliste o komisyonla çok yoğunlaşıyor, Şener başbakan yardımcısıydı, Muhsin Bey'de parti genel başkanı tek vekil aynı Ecder bey gibi... Ben yetersiz buluyorum hepsini ama kötünün iyisi şu anda Ecder Bey'le Muhsin Bey... Dikimevi ile ilgili olarak bu ikili çok iyi bir şekilde ortak ve uyumlu çalışmışlardı fakat güçleri İktidar vekillerine yetmedi...

Saygılar...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla