Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 12.02.2009, 15:37   #9
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1090 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Bir Tuğlada Siz Koyun!

Alıntı:
kasparix Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bu memlekete muhalefet lazım ama sizin gibi iğren muhalefet hiç lazım değil...zihni siyasi sol ideolojilerle bulanmış iğren bir muhalefet örneği sergilediğinizden dolayı kutluyorum sizi BRAVOOOOOO....ayrıca ben sizin gibi değil ülkemizin son 60 senesinde ki olayları ınaam cesareti gösderbiliyorum 20 li yaslarımın verdiği tecrübe ve donanımla...sen canını sıkma abircan osmanlı kımseye ideoljik etnik ayrım yapmamışdır...biz onların torunuyuz...o okullarda yetişdik ve yetişdireceğiz yetişmeye de devam edeceğiz...HASAN ALİ YÜCEL DE BU MEMLEKETİN semsettin siner de bu memleketindir..ikiside rollerini oynadı gittiler....bu omre büyük tecrübe bırakdılar..ah keşke sende alsan biraz...ideoloji okul dısında olur...
sizlerden özür diliyorum...bu haberin altına bu kirli yorumlar yazıldığı için gönül isdedi ki daha rasyonel ve kalıcı teşvik edici ,,yasının olgunlunda yorum yapsın yada bilgi paylaşssın insanlar...ideoloji kusmayın lütfen...o çağ kapanıyor....ortak değerler zamanı artık..

oo maşallah çok olgun yorumlar yapmışsın takdir buradaki arkadaşların , askersin galiba bişey diyemem sana , allah korusun ne olur ne olmaz sakınırım ben , kimseyle böyle konuşamam ama, yazdıklarımda ne var bir bakarmısın
köy enstütilerini bir okusana, ismail hakkı tonguçu bir araştır bir oku , halevleri kimdir nedir bir oku, pamukpınar öğretmen okulu neydi bir oku, ne bu şiddet ne bu hiddet beyfendi
beğenmeyince muhalefeti , iğrenç zihniyet öylemi , bana tavsiyeni unutma , iğneyide kendine batır biraz kasparix