13.02.2009, 13:12
|
|
Usta Yiğido
madımak_58 Şuan
Son Aktivite: 16.10.2012 12:47
|
Cevap: Madımak'ta 'tarihi' gelişme
Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt?
bu kadar önemli bir olayın sitemizde haber olarak taşınmaması beni üzdü çektiğimiz acıların simgesi gibi duran kebapçı taşınıyor, tabelası iniyor ama malesef foruma bir arkadaşım açıyor bu konuyu, site yönetimine sitemimdir, dört turist geldi sivasta geçerken uğradı bilmem nerde ne zıkkım yaptı haber oluyor ama 15 yıdır tartışılıp konuşuln bir simge yerin taşınması haber olmuyor, biraz daha hassas olunmasını rica ediyorum bu konuda, bu konu sadece alevi sivalıyı değil herkesi rahatsız ediyordu, bu önemli bir gelişme sivas için, ama yine siyasi kaygı ve oy uğruna bunun kullanılacak olması ayrı bir garabet, akp için herşey mübah buda aynen aynı yolun yolcusu bir gelişme, utanıyorum iki yüzlü siyasetçilerden
yıllarca aranan suçluları belediyende çalıştır sakla , şimdide tabelayı indir siyasi şova hazırlık yap
yemezler tarih önünde insanlık önünde suçlusunuz malesef sayın idareciler
|
abi walla bu konuda çok şey yazmak isterdim ama biz ezilen tarafız ne yazıkki 
eh,nick,avatar,imza da tehlikeli.konuyu açanda ben olunca...
şöyle bir bakıyorum da bu konular,Sivas'ın utanç verici konusu olmasına rağmen kimsenin umrunda değil.
daha önemli bir konu var ama,şişede durduğu gibi durmuyormuş,kadın içkiliymiş,bilmem ne...
burada konuşulmuş,konuşulmamış önemli değil,umrumdada değil açıkçası.en azından haberleri olmuş oldu...
her neyse,hiç birşey moralimi bozamaz 
|
|
|