Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 23.02.2009, 21:16   #28
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2222 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Emaneti Geri Alma Zamanı Geldi...

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu soruyu sorduğunuz için çok teşekkür ederim... Bende kim soracak ve bende aklımdakileri rahatlıkla söyleyeceğim dedim...

Site yönetiminin asıl ana sayfada yaptığı haberlere dikkat etmesi gerekli...
Sivas CHP adayları basına tanıtıldı yok, CHP belediye başkan adayı, Sami Aydın'ı ziyaret etti yok, CHP belediye başkan adayı Oltulu Adaylığını açıkladı yok, Basın açıklaması yaptı yok ama bir kaç milyara satılan bir öküz, Sami Aydın'ın her projesi ve Demokrat Parti'nin adayı, Osman Seçilmiş'in esnaf ziyaretleri dahil her türlü haber yer aldı ancak bunca çalışan, basın açıklaması yapan, halkla görüşen Oltulu ya da diğer CHP adayları hakkında üzerine düşen görevi yerine getirmiyorsa Sivas'taki yerel seçimle ilgili haberleri yapan yönetici arkadaşımız, kusura bakmayın bazı üyelerde kendilerinde görev edinir demek ki...

Beni sorguladığınız için teşekkür ederim bu sayede ben de durduk durmadık yere söylemek istemediğim şeyleri bir gerekçe ile söylemiş oldum.

Bu sitenin yönetiminin büyük bir kısmı tarafından CHP ve adayları yok sayılıyor... Ve bu da çok üzücü birşey...

Saygılar....

(Not: Siz ne derseniz deyin ben bu şekilde devam edeceğim sevgili CLEY gardaşım hatta birazdan bir haber daha atacağım onun altına da bu yorumu yazarsınız umarım.)
site yönetiminin yada site habercisinin ayrım yaptıgını sanmıyorum.şuanki belediye başkanının tekrar aday gösterilmesi haberi gayet normal.çünkü şuanda o adam var sivasın başında.akp nin adamı değil sivasın adamı oldugu için haber yapılmış.sivasın adamı!
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla