Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt?
Çok haklısın gardaş... Bizlerde siyaset konuşulsun, fikirlerimizi tartışalım diye zaten yazıyoruz, edepli ahlaklı şekilde konuşuyoruz bu konuda herhangi bir farkımız olduğunu düşünmüyorum ama bizim söylediğimiz, siyasi partilere uzaklık ya da yakınlık aynı olmalı, üyeler istediği şekilde tartışır ama site politikasının herkese uzaklığın aynı olması olmalıdır...
Sivas'ın adamı olması Sivas'ın adamı demişsinde gardaş adaylardan hangisi Sivas'ın adamı değil... Bir tek Şarkışla'da AKP Hatay'dan aday getirdi koydu oraya... Onun dışında tüm ilçe ve il adayları Sivas'ın adamları....
Saygılar...
|
tamam ben diyorum ki kıbrıslı şuanda sivası yöneten o adam olduguna göre onun için haberi yapılmıştır.yani sivas için sivaslı oldugu için akp li değil.sadece onun haberi yapıldı diyonya şuanda başkan o gündem o ondandır diyorum.tartışmaya gelince her ortamda olur gayet normal.seviyeyi senin koruduguna inanıyorum zaten.sivasınadamına gelince onu başkası sivasın olmayan aday gösteriyo manasında demedim.hepsi sivas için çalışacak tabi