Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt?
hakan muhalif olmak suç değil, saygıyı ben elimden geldiğince gördüğümden fazlasını sunuyorum, istiyorumki medeni şartlar içinde farklı ideolojilerden de olsak, dünya görüşümüz farklı da olsa burada kardeşçe tartışalım, maksat bu, birbirimiden öğrenecek çok şeyimiz var, karşıt grupmuş gibi saflara ayrılsakta bunun yanlışlığını görüp birbirimize karşı önyargıları yıkmaya çalışıyorum, birbirimizi birbirimizin penceresinden bakıp değerlendirmeye davet ediyorum yani empati yeteneklerimizi geliştirelim istiyorum, sorunlarımız varsa bu en iyi n kolay toplumsal kesimlerin katmanların katılımıyla çözüm önerileriyle çözüleceğine inandığım için elimden geldiğince saygıyla bir seviye tutturmaya çalışıyorum, her yaştan her eğitimden insana ulaşmayah çalışarak yapıyorum bunu, yapmaya da devam edeceğim
|
abi gorusun ne olursa olsun beni ilgilendirmez aynısı senin içinde gecerli fakat sen cok sert sozler dile getırıyosun bunları bırakarak dahada uslublu dokunaklı ama sert olmayan dillerle konussan herkesle arandaki mesafeyi korusan ne kadar guzel olur dimi...neyse bundan sonra taş atmak yok kimseye şimdi ben senden özur diliyorum seni kıracak bir soz ettiysem kanaati sana bırakıyorum artık.....